C1 poikien kausi päätettiin hienolla turnauksella Ruotsin Linköpingissä

Turnaukseen osallistui kaikkiaan 32 joukkuetta Ruotsista ja Suomesta. Pojat taistelivat hienosti lohkovaiheen toiselle sijalle kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla päästen pelaamaan A sarjan pelejä. Näistä ensimmäisessä ”tulos tai ulos” -pelissä toisen lohkon voittaja IBK Kungälv kaatui jatkoajalla 4-3. Voittoon tarvittiin mm. taistelu alivoimalla varsinaisen peliajan lopussa sekä jatkoajan alussa. Joukkue teki yhdessä töitä puolustuksen kautta ja riemu pallon painuessa lopulta vastustajan maaliin jatkoajan lopulla oli ansaittu.

24 tunnin aikana oli pelattu neljä kovaa peliä ja katseet suunnattiin väsymyksestä huolimatta sunnuntai aamun koitokseen. Tiedossa oli, että vastustaja on huippuluokkaa. Sandviken AIK:n pojat olivat HaKin poikia edellä ja joukkue oli melkoisessa myllyssä ensi sekunneista lähtien. Nöyrä joukkuepelaaminen piti pelin numeroiden valossa tasaisena loppuun saakka. 3-2 tappio tottakai harmitti pelaajia hetken aikaa, mutta jokainen ymmärsi joukkueen ylittäneen itsensä. Koko kauden jatkunut kova työ kantoi hedelmää ja moni asia loksahti kohdilleen. Joukkue oli lopulta kovassa turnauksessa sijoilla 5-8.

Kauden aikana moni pelaaja on kasvanut ja kehittynyt urheilijana. Joukkue on panostanut fysiikan kehittämiseen monipuolisesti. Se on vaatinut pojilta paljon. Moni pelaaja on taistellut joukkueen eteen läpi kauden tavalla, jota pitää arvostaa korkealle. Joukkuehenki on kasvanut entisestään ja pojat ovat tukeneet toisiaan vaikeiden aikojen yli. Yhteinen ymmärrys siitä, että omia pisteitä tärkeämpää on estää vastustajaa tekemästä maalia, on kantanut joukkueen pitkälle niin yksittäisissä otteluissa kuin mainiosti sujuneessa eliittisarjassakin.

Valmennuksella on usko siihen, että moni poika kasvaa vielä isompaan rooliin tulevaisuudessa. Sitoutumisen tasoa nostetaan ja etenkin kesällä tullaan tekemään paljon töitä tulevan kauden eteen. Joukkueen runko on kasassa ja myös muutama uusi poika on liittynyt mukaan. Tuttu valmennus jatkaa työtä poikien kanssa kohti B juniorisarjoja.

Joukkue kiittää kaikkia tukijoita sekä taustajoukkoja. Kiitos koko valmennustiimille pyyteettömästä työstä joukkueen eteen läpi kauden. Kiitos perheille aktiivisuudesta.

Ensi kaudella meillä on hyvä mahdollisuus olla vielä parempi