AC HaKin 08-joukkue hakee uusia pelaajia – avoimet harjoitukset alkavat

Etsimme motivoituneita pelaajia täydentämään vahvasti kehittyvää joukkuettamme. Tällä hetkellä joukkueessa on reilut 20 pelaajaa, ja osaava valmentajakaartimme takaa paitsi yksilöllisen ja vaativan harjoittelun myös rennon ja reilun meiningin kaikissa tapahtumissa. Menneellä kaudella pelasimme kahdella E2-junioreiden sarjatasolla – ylemmän sarjan joukkue sijoittui Etelä-Suomen alueella hienosti viidenneksi.

Kaudella 2019–20 tulemme osallistumaan E1-junioreiden ylempään ja alempaan haastajasarjaan, joten jokaiselle löytyy oman tason ja tavoitteiden mukainen pelijoukkue. Lisäksi osallistumme Alueliigaan sekä pelaamme harjoitusotteluita lähialueella. Joukkue harjoittelee 2–3 kertaa viikossa Rajakylän Campo Centerissä ja Tenniskeskuksessa. Harjoituksiin sisältyy salibandytaitojen lisäksi fysiikkaharjoittelua, ja maalivahdit saavat erityistreeniä seuran maalivahtivalmentajien ohjauksessa. Tiivis yhteistyö seuran sisällä mahdollistaa myös lisäharjoittelun eri ikäluokkien joukkueissa. Harrastusmaksumme on n. 60 e/kk.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja tule mukaan avoimiin harjoituksiimme huhti- ja toukokuussa! Harjoitusajat ja yhteystiedot:

tiistai klo 19–20, Rajakylän Tenniskeskus
torstai klo 18–19, Campo Center, kenttä 1

Joukkueenjohtaja:
Kati Turkama, p. 040 778 1073
kmartikainen@hotmail.com

Junioripäällikkö:
Kari Lindholm, p. 044 976 9327
junioripaallikko@ac-haki.fi